Skin Care with Diadermine products!

Diadermine

🙋TwinMirrors lovers!

Έπειτα από πολλές μέρες δοκιμής, είμαστε εδώ για να αναφέρουμε μία νέα skin care εμπειρία, αυτή τη φορά με τη σειρά περιποίησης προϊόντων της Diadermine.

Η αλήθεια είναι πως τα προϊόντα έμπαιναν σταδιακά στη skin care ρουτίνα μου. Το αρχικό προϊόν που με κέρδισε ήταν

η χαλαρωτική μάσκα προσώπου νυκτός. Δροσερή και με υφή πιο πλούσιας από αυτή μιας κρέμας νυκτός, δεν απορροφάτε αμέσως καθώς είναι μάσκα που το πρωί θα σας έχει χαρίσει ένα βελούδινο δέρμα, απλώνετε πολύ εύκολα και ομοιόμορφα. Παρατήρησα ακόμη, ότι αν τρίψετε το πρόσωπό σας λίγα λεπτά αφότου την έχετε εφαρμόσει θα μαζεύετε σαν κομματάκια <<ζύμης>>. Για αυτό εφαρμόστε κάθε βράδυ και αφήστε να κάνει τη δουλειά της. Πολύ τίμια για την τιμή της. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, η αδερφή μου πάντως που έχει ξηρή επιδερμίδα παρατήρησε πως απορροφάτε πολύ γρήγορα σχεδόν λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή.

Και αφού το πρώτο προϊόν πέρασε το tsek προστεθήκαν και όλα τα υπόλοιπα. Diadermine Micellar Water, Diadermine Micellar gel καθαρισμού, Diadermine ενυδατική κρέμα. Τόσο για το νεράκι micellar όσο και για το gel καθαρισμού να σας αναφέρω ότι απομακρύνουν ρύπους και μακιγιάζ έως και αδιάβροχη μασκαρα! Βέβαια για καλύτερη και πιο βαθιά αίσθηση καθαρότητας προτιμώ αυτή του gel καθαρισμού, όπου με μία μικρή ποσότητα αφήνει απαλό δερματάκι. Ολοκληρώνοντας την περιποίηση δεν ξεχνώ καθημερινά να φορώ συνδυαστικά την ενυδατική.

Τα περισσότερα προϊόντα κοστίζουν γύρω στα 10 ευρώ και όχι παραπάνω, αρκετά συχνά υπάρχουν προσφορές για να τα δοκιμάσετε σε μισή τιμή. Τα βρίσκετε σχεδόν παντού!

Μην ξεχάσετε να πατήσετε like αν σας άρεσε και να ακολουθήσετε το site μας! Περιμένουμε τα σχόλιά σας όπως κάθε φορά!

About twinmirrors

https://twinmirrors.wordpress.com/
This entry was posted in BEAUTY, Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε